ISO-keurmerk behaald in Brabant

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant heeft het Europese ISO keurmerk behaald. Hiermee bewijst het centrum dat het continu werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Het keurmerk geeft aan dat het centrum voldoet aan de eisen en normen die ISO stelt aan onder andere kwaliteit, veiligheid, effectiviteit, efficiency, patiëntvriendelijkheid en patiënttevredenheid. De afgelopen twee jaar zijn alle werkprocessen vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Daarbij stonden de wensen en gevoelens van onze patiënten voorop. Om de kwaliteit van zorg te kunnen garanderen, zijn alle werkzaamheden vastgelegd in duidelijke protocollen. Dagelijks wordt getoetst of er gewerkt wordt volgens de protocollen en of de gestelde doelen gehaald wordt.

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis bestaat dit jaar dertig jaar en werkt nauw samen met het Amphia Ziekenhuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Jaarlijks worden 600 nieuwe patiënten met vruchtbaarheidsproblemen geholpen. Het centrum doet vruchtbaarheidsonderzoek en voert alle gangbare behandelingen op dat gebied uit.

Bron: www.elisabeth.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*